Schraapmat van Urbanus, Het eten is...

Urbanus deurmat, de mat is niet alleen functioneel maar ook grappig door zijn originele cartoonprint en tekst, Het eten is... Bestel hem bij Onlinemattenshop.be.
Artikelnummer:
1010102

€34,95 €19,95

Incl. btw

Deze schrapende deurmat is niet alléén kwalitatief en functioneel maar ook nog eens keigrappig en dit dankzij de cartoonprint van de tekenaar van de alom gekende strip Urbanus. De combinatie van de tekening en de passende tekst, het eten is... maakt deze grappige mat compleet. Deze Urbanus deurmat zorgt voor een grappige noot direct aan uw voordeur en kan zowel binnen als buiten worden gelegd.

De deurmat in artificiële kokos look is verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen; 40x60cm en 55x70cm. De onderkant is antislip zodat u hier goed stevig de schoenen op kunt schoonvegen zonder dat u wegglijdt. Het garen bestaat uit 100% polyamide in combinatie met een monofil schraapvezel. De polyamide zorgt voor een sterke absorptie en de schaapvezel dan weer voor het schoonschrapen van de schoenen. Nadat de mat een tijd gebruikt is zal deze zijn werk minder goed gaan doen. U kunt hem dan wassen op 30 graden (delicaat), hierna zal hij weer als nieuw zijn.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)