Rond kindertapijt Nijntje

Dit ronde tapijt Nijntje past door zijn formaat , diameter van 60cm, in elke kinderkamer. Bestel dit schattige kindertapijtje bij Onlinemattenshop.be.
Artikelnummer:
1600206

€29,95

Incl. btw

Nijntje is een schattig wit konijntje wat direct herkend wordt door alle kinderen en natuurlijk ook door uzelf. Nijntje is ongecompliceerd en onschuldig, is positief en staat open voor nieuw ervaringen en avonturen wat dan ook elk kind aantrekt. Dit rond Nijntje tapijtje brengt sfeer in elke kinderkamer en uw kind kan voortaan comfortabel spelen op deze Nijntje speelmat. Op deze ronde mat is Nijntje uitgebeeld tijdens het eten, tanden poetsen, slapen en wassen. Hierdoor leert uw kind ook makkelijk al deze dagelijkse handelingen toe te passen. Uw kind zal dit geweldig vinden.

Door zijn formaat, diameter van 60cm, past dit tapijtje echt in elke kinderkamer. De onderkant is gemaakt van een antislip latex waardoor uw kind hier veilig overheen kan lopen zonder weg te glijden. Het doek is 100% polyamide, een zeer duurzaam en slijtvast materiaal wat een garantie betekent voor jaren Nijntje plezier. Mocht dit tapijtje vies worden dan kunt u hem eenvoudig in de wasmachine stoppen op 30°C (delicaat) en hij zal weer als nieuw zijn. Het is een Nijntje kindertapijt wat veilig, hygiënisch en natuurlijk superleuk is!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)