Achoka Kindertapijt multicolor

Dit vrolijke multicolor kindertapijt met de afmetingen 80x120cm zal elke baby- en kinderkamer opvrolijken, bestel hem daarom hier bij Onlinemattenshop.be.

€31,90

Incl. btw

Dit is een zeer vrolijk en kleurrijk kindertapijt die veel vrolijkheid en sfeer een kinderkamer in zal brengen. Door de verschillende kleuren en opdrukken is dit tapijt erg interessant voor een kind om op te spelen. Door de verschillende opdrukken te benoemen is dit kindertapijt ook nog eens erg leerzaam. Gaat u de baby- of kinderkamer opvrolijken? Doe dat dan met dit prachtige multicolor tapijt.

Een kindertapijt multicolor met verschillende afbeeldingen erop zal er geweldig uitzien in een kinderkamer. Toch zijn er andere punten die belangrijk zijn bij de aanschaf. Dit tapijt is 80x120cm waardoor hij perfect past in elke kamer. Doordat de onderkant gemaakt is van een antislip materiaal zal hij altijd perfect op zijn plek blijven liggen en wordt uitglijden voorkomen. Dit kindertapijt is te gebruiken op een vloer met vloerverwarming en is makkelijk te onderhouden. Als u opzoek bent naar een vrolijk kindertapijt dan is dit de perfecte optie voor de kamer van uw kind.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)