Vloerkleed voor de meisjeskamer

  • Geplaatst op
  • Door Stijn Goossens
  • 0
Vloerkleed voor de meisjeskamer

Elk meisje heeft een comfortabele plaats nodig om te zitten en met haar poppen te spelen. In elk stijl, van modern tot klassiek, van hip tot vintage, is er wel een passend vloerkleed te vinden. Prinsessen, roze kastelen, bloemen, vlinders, teddyberen,... komen hier dan ook veel voor en zorgen voor de juiste sfeer. Een vloerkleed in de meisjeskamer kan niet alleen zorgen voor uren speelplezier, maar is ook heel gemakkelijk om de kamer in te richten. Laat de dromen van jouw dochter uitkomen en transformeer haar kamer in een echte prinsessenkamer met een leuk kleed.

Kleuren voor de meisjeskamer

In een meisjeskamer worden dikwijls warme kleuren gebruikt, zoals roze, oranje, rood, lila... In het roze zijn er heel wat verschillende tinten mogelijk. Zo is er het zachte babyroze, welke zorgt voor een knusse warme en gezellige sfeer. Of waarom niet het felle fuchsia gebruiken om kleur in de kamer te brengen. Het donkerroze is iets praktischer en eenvoudiger te onderhouden en heeft als voordeel dat het ook kan blijven liggen wanneer jouw dochter iets ouder wordt. Deze donkere tint zal iets tijdlozer zijn. Dikwijls gaan meisjes immers andere kleuren gaan verkiezen éénmaal ze wat ouder worden.

Grote keuze aan kleden voor de meisjeskamer

Elk meisje droomt ervan een prinses of een ballerina te zijn! Misschien ben je niet in staat om deze wens te vervullen voor uw kind... maar waarom de kamer van uw dochter niet veranderen in een echte meidenkamer? Er zijn heel wat mogelijkheden om de kamer van jouw kleine meid in te richten. Afbeeldingen van de Disney prinsessen doen het altijd heel goed in deze categorie. Bij Onlinespeelkleed hebben we een uitgebreide collectie aan kleden voor de meisjeskamer. Er zijn heel wat speelkleden rond leuke en originele thema's, zoals een bezoekje aan de dierentuin, leven in een prinsessenkasteel, paarden verzorgen in de manège,... Daarnaast is er ook een ruime keuze om de kamer te decoreren en de juiste sfeer te creëren met bijvoorbeeld sprookjesachtige afbeeldingen.

Verschillende soorten vloerkleden

Vloerkleden kunnen uit verschilleden materialen bestaan, zoals synthetische garens, natuurlijke garens, vinyl,... Afhankelijk van de toepassing en omgeving kan het ene of het andere materiaal meer aangewezen zijn. Vinyl heeft bijvoorbeeld het grote voordeel dat het zowel binnen als buiten kan gebruikt worden, maar bovendien is het heel gemakkelijk te onderhouden daar het met een vochtige doek zo mooi kan gevreven worden. Sommige kleden kunnen in de wasmachine gewassen worden. Kleden om op te spelen zijn dan best voorzien van een onderkant met een antisliplaag. Hierdoor blijft het speelkleed steeds mooi op zijn plaats liggen tijdens het spelen en kan je zorgeloos genieten van dit moment.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
(0)