Vloerkleed Hello Kitty

Vloerkleed Hello Kitty

Maak van de kinderkamer een echte roze Hello Kitty meisjeskamer met deze roze Hello Kitty vloerkleden

Vloerkleed Hello Kitty

Op zoek naar Hello Kitty decoratie ?

Hello Kitty is een meisje met een strikje in het haar en dus geen kat zoals vele mensen denken. Ze is ondertussen een wereldberoemd figuurtje van het Japanse bedrijf Sanrio en werd bedacht in 1973. In al die jaren tot heden werden heel wat Hello Kitty spulletjes op de markt gebracht, waaronder ook heel wat vloerkleden van Hello Kitty.

In onze webshop Onlinespeelkleed.nl hebben we steeds enkele vloerkleden van Hello Kitty in ons gamma op voorraad. Aangezien we rechtstreeks aankopen bij de fabrikant van deze prachtige vloerkleden, kunnen wij deze aan u aanbieden aan heel scherpe prijzen.

vloerkleed hello kitty
Bestel dit leuke en prachtige vloerkleed Hello Kitty HIER Wij leveren GRATIS naar Nederland en België. Geen extra kosten bij Onlinespeelkleed.nl

Deze vloerkleden van Hello Kitty zijn ideaal om de meisjeskamer op te fleuren. Met hun zachte roze kleuren brengen ze extra kleur in de kinderkamer. Deze vloerkleden hebben een zachte pool waardoor ze aangenaam aanvoelen. Uit het bed stappen en met de voetjes op de koude vloer belanden is verleden tijd. Vanaf nu ligt een prachtig Hello Kitty vloerkleed naast het bed. Uw dochter of kleindochter zal er gek op zijn. Een Hello Kitty vloerkleed is ideaal om als cadeau te geven en zal met heel veel plezier ontvangen worden.


Speelkleed hello kitty
Ook bovenstaand vloerkleed van Hello Kitty kan u HIER bestellen aan zeer scherpe prijzen.

Enkele eigenschappen van deze prachtige Hello Kitty speeltapijten :

- Roze vloerkleed te gebruiken in slaapkamer, ook als speelkleed te gebruiken in een speelkamer.
- Zacht en aangenaam
- 100% polyamide
- VEILIG : de achterzijde van deze vloerkleden zijn  antislip. Ze zijn immers voorzien van een antislip gelfoam van natuurlatex. Hierdoor blijven deze vloerkleden steeds mooi op hun plaats liggen, ook tijdens het spelen.
- Made in Belgium
- Hello Kitty vloekleed reinigen : Eenvoudig te reinigen met stofzuiger. Indien u vlekken heeft, kan u deze plaatselijk reinigen met een vochtige spons en een mild reinigingsmiddel.
Op onderstaande foto kan u duidelijke zien hoe de onderkant van dit vloerkleed eruit ziet. 

speeltapijt hello kitty

roze hello kitty kamer

Bovenstaande foto van een mooi roze kamer met Hello Kitty vloerkleed is om van weg te dromen. Bestel vandaag nog een prachtig vloerkleed van Hello Kitty. U zal er zeker iemand een groot plezier mee doen...
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden