Vintage vloerkleden kinderkamer met patchwork motief

Vintage vloerkleden kinderkamer met patchwork motief

Voordelig vintage vloerkleed

Vloerkleed met patchwork motief

Kinderkamer inrichten met prachtige en zachte vintage vloerkleden


Vloerkleden zijn nog steeds zeer populair. Je vindt ze dan ook overal in de woning. Zeker in de kinderkamer brengen vloerkleden een aangename sfeer met hun leuke en fleurige ontwerpen.

Net zoals in andere decoratie artikelen zijn er ook bij vloerkleden heel wat trends. Eén van deze trends in de laatste jaren zijn de vintage vloerkleden. Met hun retro dessin geven deze vintage vloerkleden de kamer een rustiek en warm karakter.

  


Om een kinderkamer aan te kleden, is een vloerkleed ideaal. Het brengt warmte en sfeer en is bovendien heel aangenaam om op te spelen, te zitten, te lezen,... Wat is er aangenamer dan na een koude nacht uit het bedje te stappen en met de voetjes op een heerlijk zacht vloerkleed te staan. Ook in de kinderkamers zien we meer en meer de vintage vloerkleden.

Ben je op zoek naar een origineel en uniek vintage vloerkleed voor de kinderkamer ? Dan bent u bij Onlinespeelkleed.nl zeker en vast aan het goede adres. In ons gamma vloerkleden voor de kinderkamer hebben wij verschillende ontwerpen in ons gamma.

Deze vintage vloerkleden zijn de perfecte aanvulling op het kinderkamertje. Met zijn unieke ontwerp in patchwork motief verhoogt het de sfeer in de kamer van uw kind.

Onze vloerkleden uit deze collectie zijn superzacht dankzij de toplaag in fleece-stof. Deze unieke laag (die u kan vergelijken met een fleece trui of sweater) geeft het vloerkleed haar ultiem zachte, warme en aangename gevoel... Deze vloerkleden zijn om op te slapen...Naast hun superzachte bovenkant, hebben deze vloerkleden een veilige onderkant. Onderaan bevindt zich namelijk een zacht naaldvilt (voor nog meer extra comfort) dat is voorzien van kleine antislippunten. Deze unieke antislippunten zorgen ervoor dat dit vloerkleed steeds mooi blijft liggen en dus niet gaat verschuiven wanneer uw kinderen erop spelen. 

Deze kwalitatieve vloerkleden voor de kinderkamer kan u HIER uitgebreid bekijken en zelf direct voordelig bestellen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden