Speeltapijt meisjes - Roze speelmat meisjes met prinsessenkasteel

Speeltapijt meisjes - Roze speelmat meisjes met prinsessenkasteel

Speciaal ontworpen speeltapijt voor meisjes. Direct Leverbaar en geen verzendkosten. Speelgoed Prinsessen. Meisjes houden immers van prinsessen en met dit speeltapijt of speelkleed met een groot prinsessenkasteel wanen ze zich een echte prinses. Ideaal cadeau voor een meisje voor verjaardag, Kerstmis, Sinterklaas... of zomaar...

Origineel vloerkleed meisjeskamer om te spelen

Roze speeltapijt meisjes met Prinsessenkasteel

Super mooi en origineel speeltapijt voor een meisjeskamer. Op dit heerlijk fantasievol speeltapijt staat een groot prinsessenkasteel afgebeeld. Het ideale prinsessen speelgoed. Het speeltapijt is een leuke en zachte plaats om te spelen.

Is jou dochter helemaal gek van prinsessen ? Dat is perfect mogelijk. Meisjes houden immers van prinsessen.

speeltapijt prinsessenkasteel

In dit grote prinsessenkasteel komen alle prinsessen immers samen om met jou de leukste en mooiste avonturen te beleven. Het kasteel heeft veel trappen en vele kamers, ook een grote balzaal waar gedanst en gefeest kan worden. Een mooie koets met paarden brengt jou en jouw prins naar het kasteel. Maar pas op voor de heks ! 

Meer info en prijzen vindt u hier = Afmeting 80x120 of Afmeting 100x150speelgoed prinsessenOp dit speeltapijt met prinsessenkasteel zal uw dochter  of kleindochter uren kunnen spelen en ontdekken. Het  grote, roze prinesessenkasteel heeft immers  verschillende mooie torentjes en in de omgeving zijn er  sprookachtige plekjes, zo is er een grote vijver met een  brug erover, een grote waterval, een bos,  paardenstallen,.... Elke keer ontdek je nieuwe dingen. Kies zelf welk sprookje je naspeelt op dit grote roze speelkleed. Of kies een prinses zoals Assepoester, Belle of Rapunzel en start je eigen verzonnen verhaal. Heel educatief speelgoed dus om fantasierijk te spelen.Op zoek naar een leuk en origineel cadeau of geschenk voor een meisje, uw dochter of kleindochter ? Met deze grote roze speelmat zal u zeker scoren. Dit speelatpijt prinsessen is verkrijgbaar in 2 afmetingen (80x120 en 100x150) en heeft een antislip onderkant waardoor het niet gaat verschuiven tijdens het spelen. Het bedrukte zachte vilt zorgt voor een aangenaam zacht gevoel om op te spelen en in tegenstelling tot andere speeltapijten blijven de figuren en popjes mooi recht staan op deze speelmat, wat het spelen nog leuker maakt. De gebruikte grondstoffen zijn niet schadelijk, recycleerbaar en zonder Ftalaten en de inkten zijn op basis van water en dus solventvrij.

Meer info en prijzen vindt u hier = Afmeting 80x120 of Afmeting 100x150

Op onderstaande video over dit speeltapijt zal u ontdekken dat dit wel een echte topper is ! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden