• Lorem ipsum

Speelmat of speelkleed OP DE BOERDERIJ - Boerderij Speeltapijt

28 Apr 2014
door Stijn Goossens

Speelkleed OP DE BOERDERIJ - Speeltapijt Boerderij


Kinderen zijn dol op de boerderij.

Op de boerderij is het leuk vertoeven en je beleeft er de spannendste avonturen. Er valt immers heel wat te ontdekken op de boerderij en de omgeving errond. 

Naast de grote boerderij zijn er verschillende graansilo's en opslagplaatsen. Er is een weide voor de schapen, een weide voor de koeien, een weiland voor het paard, enkele varkens in een modderpoel... Ook een grote vijver met eendjes ontbreekt niet, net zoals een bos met konijnen, everzwijnen, herten,... Met de tractor rijd je doorheen het landschap.Op zoek naar een educatief speelgoed ?

Dan is deze speelmat boederij of speeltapijt boerderij een goed idee. Uw kinderen of kleinkinderen kunnen er zelf de boerderij en de omgeving rond de boerderij gaan ontdekken en verkennen.

Gaandeweg zullen ze meer en meer dieren en voorwerpen gaan ontdekken en leren kennen. Deze speelmatten zijn prachtig geïllustreerd met mooie kleuren. Deze speeltapijten worden ook gebruikt in scholen omdat ze heel realistisch zijn en omdat er heel wat te beleven en te ontdekken valt.

Gemakkelijk in onderhoud, milieuvriendelijk en veilig

Van een speelkleed voor kinderen wordt uiteraard verwacht dat het gemakkelijk te reinigen is, dat het veilig is voor de kinderen en dat het milieuvriendelijk is.

  • Reinigbaarheid : Dit speelkleed boerderij is eenvoudig te reinigen met een spons
  • Veiligheid : dit speeltapijt heeft een onderzijde van latex, waardoor dit speeltapijt antislip is en waardoor kinderen niet kunnen wegglijden tijdens het spelen. Bovendien zijn de gebruikte grondstoffen vrij van Ftalaten en zijn de gebruikte inkten op basis van water en dus vrij van solventen.
  • Milieuvriendelijk : Op het dak van het bedrijf bevinden zich 5.000 zonnepanelen die zorgen voor groene stroom 
Boerderij speelmat van hoge kwaliteit aan de beste prijs.

Wij kopen onze speelmatten en speeltapijten rechtstreeks bij de fabricant. Hierdoor kunnen wij ze u aanbieden aan de voordeligste prijzen en worden deze GRATIS geleverd in Nederland en België. Deze speelmatten zijn gemaakt van hoge kwaliteits polyester en voorzien van een antislip backing.

Verkrijgbaar in 2 afmetingen : een groot speelkleed boerderij van 100x150cm en een iets kleiner formaat van 80x120cm.

Ontdek ook onze andere thema speelkleden => ze kunnen naast elkaar gelegd worden en vormen zo één grote speelwereld.


BEKIJK HIER HET FILMPJE OVER DEZE SPEELMAT BOERDERIJ 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter