Origineel speelkleed verkeer of voordelig verkeerstapijt

Origineel speelkleed verkeer of voordelig verkeerstapijt

Dit originele en voordelige speelkleed verkeer of verkeerstapijt vind je nergens anders. Laat uw kinderen of kleinkinderen de grote stad ontdekken met dit unieke speelkleed verkeer. Exclusief verkrijgbaar in 2 afmetingen bij Onlinespeelkleed.nl

Speelkleed verkeer - Verkeerstapijt

Dit grote speelkleed verkeer heeft een uniek en origineel ontwerp. Bent u eens op zoek naar een ander speelkleed, een speelkleed met eens een ander ontwerp ? Dan is dit grote speelkleed verkeer een aanrader. Uw kinderen of kleinkinderen zullen er uren kunnen op spelen en de grote stad leren ontdekken.


Als voornaamste voordelen voor dit speelkleed auto:

  1. Verkrijgbaar in 2 afmetingen : 80x120 en 100x150
  2. Antislip onderkant in latex waardoor het speelkleed steeds mooi blijft liggen
  3. Mooie bedrukte bovenzijde met prachtige kleuren en illustraties
  4. Geen schadelijke stoffen gebruikt
  5. Reinigbaar met spons
  6. Dit speelkleed kan in de zomer ook gemakkelijk buiten gelegd worden op een droge ondergrond
  7. Het bedrukte vilt (bovenkant) is vlak : hierdoor blijven de figuren van lego, duplo, playmobil,... mooi recht staan. Op een tapijt met hogere pool vallen deze steeds omver... Dit is hier dus niet het geval, wat het spelen op dit speelkleed veel aangenamer maakt. Bovendien zullen auto's op dit speelkleed verkeer veel vlotter rijden.
  8. GRATIS levering in Nederland en België

Onderstaande kan u ondermeer allemaal ontdekken op dit verkeerstapijt. Maar er is nog veel meer... Teveel om allemaal op te sommen...

Kermis

Op stap naar de kermis. Ga op het grote rad en zie van daaruit de hele stad. Of eendjes vangen in het eendenkraam. Op deze kermis kan het allemaal. De kinderen kunnen uren ontdekken en spelen op dit grote speelkleed verkeer.


Speelkleed verkeer kermis


Bioscoop - Cinema - Filmzaal

Gezellig naar een nieuwe film gaan kijken. Op dit speelkleed verkeer is er een heuse filmzaal aanwezig. Naar welke film ga jij kijken ? Ga er maar heen via de straten op dit verkeerstapijt.

 School

Op dit grote verkeerstapijt is er ook een school. Alle kinderen kunnen naar de grote school gaan en spelen op het speelplein. Er is zelfs op het plein een hinkelspel getekend op de grond.

speelkleed verkeer met school 


 

Speelplein

Ga met de kinderen op uitstap naar het grote speelplein met zwembad. Ja, ook dit is mogelijk op dit speelkleed verkeer. Er is een glijbaan, schommel, fontein, zwembad met springplank....

Speelkleed verkeer met speelplein


ONTDEK HIER DE VIDEO VAN DIT SPEELKLEED VERKEER

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden