• Lorem ipsum

Mooi vloerkleed babykamer in roze of blauw voor jongen of meisje

5 Mei 2014
door Stijn Goossens

Op zoek naar een uniek vloerkleed voor de babykamer ?

Voordelig en goedkoop Roze en blauwe kleed babykamer

Hoera, een baby op komst !! Een vloerkleed voor de babykamer is een superleuke aanvulling voor de babykamer. Wat een babykamer knus en gezellig maakt is een vloerkleed... Of het nu een meisje of een jongen is, bij Onlinespeelkleed.nl vind u wat u zoekt : een voordelig vloerkleed voor de babykamer, dat toch heel uniek is... Onze vloerkleden voor de babykamer zijn immers heel origineel en vind je nergens anders. Levering is GRATIS voor Nederland en België. 


NIEUW IN ONZE COLLECTIE : een blauw en roze vloerkleed voor de babykamer

vloerkleed babykamer blauw  Kleed babykamer roze

Op deze vloerkleden voor de babykamer staat een mooie, lieve beer afgebeeld. Dit op een zachte achtergrond in blauw of in roze... Hierdoor past dit kleedje in elk kamer en creëer je een warme sfeer in de kamer. Het vloerkleed zal de baby helemaal blij maken...

Naast deze twee nieuwe vloerkleden in onze babycollectie, hebben we ook nog steeds onze andere TOPPERS : één voor één origineel, kleurrijk en heel voordelig... Perfectie Prijs-Kwaliteit. En steeds GRATIS geleverd in Nederland en België.


   

  

Bovenstaande zes vrolijke en kinderlijke vloerkleden voor de babykamer kan U HIER bekijken en online voordellig bestellen. Ze hebben allemaal de leukste en origineelste tekeningen met vrolijke kleuren. Ideaal dus om de babykamer in te richten en op te fleuren. Een mooi kleed babykamer brengt de warmte in de kamer en straalt veel vriendelijkheid uit. 

Al onze kleden voor de babykamer zijn mooi afgeboord en hebben een antislip latex onderzijde, dit op het uitglijden te vermijden op een gladde vloer, zoals bijvoorbeeld laminaat of parket. 

De gebruikte grondstoffen voor deze vloerkleden zijn recycleerbaar, zonder Ftalaten en de gebruikte inkten zijn allemaal op basis van water en dus zonder solventen. 5.000 zonnepanelen op het dak van het bedrijf zorgen voor groene stroom. 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter