Grote speelmat dierentuin

Grote speelmat dierentuin

Nu hoef je niet meer op stap te gaan om een dierentuin te zien. Met deze grote speelmat dierentuin beleeft uw kind elke dag de leukste avonturen in de dierentuin.

Groot uniek speelkleed dierentuin

Op stap naar de dierentuin met deze speelmat

Ontdek deze leuke dierentuin en alle dieren


Zoals zovele kinderen zijn ook uw kinderen of kleinkinderen waarschijnlijk dol op de dierentuin. Een dagje naar de dierentuin staat steeds garant voor plezier, ontdekken en lachen.

Vanaf nu kan je dit gevoel ook thuis beleven... Niet op de I-pad, computer, tablet,... maar op een grote, mooie en unieke speelmat met de afbeelding van een echte grote dierentuin.

 speelkleed dierentuin

Dit prachtige speelkleed dierentuin kan u via onderstaande linken online en voordelig bestellen, met GRATIS levering in Nederland en België.

Afmeting 80x120cm

Afmeting 100x150cm

Op zoek naar educatief speelgoed om uren te ontdekken en te spelen. Actief fantasierijk spelen en niet aan een scherm gekluisterd te zijn... Kent uw kind nog niet alle dieren en wenst u deze op een speelse wijze aan te leren ? Met deze speelmat dierentuin kan het !

Op deze speelmat dierentuin zijn onder meer volgende dieren terug te vinden : panda's, apen, olifanten, giraffen, schildpadden, krokodillen, leeuwen, nijlpaarden, zeehonden,... en nog zoveel meer... Ontdek jij ze allemaal ? In dit mooie park zitten alle wilde dieren mooi bij elkaar.


  

De gebruikte grondstoffen zijn recycleerbaar, zonder Ftalaten en de gebruikte inkten zijn op basis van water en dus zonder solventen. 5.000 zonnepanelen op het dak van het bedrijf zorgen voor groene stroom. 

Doordat dit unieke speelkleed dierentuin bestaat uit een naaldvilt is dit speelkleed mooi vlak. Allerlei figuurtjes (lego, playmobil, duplo,...) en alle diertjes blijven er mooi recht op staan. Op een vloerkleed met pool vallen deze steeds omver. Dit maakt van dit speelkleed een echt SPEEL-kleed, voor uren spelen en plezier maken...

Bovendien bestaat de onderkant uit een antislip latex-laag. Hierdoor blijft het speelkleed steeds mooi op zijn plaats liggen en gat het niet verschuiven tijdens het spelen.Dit prachtige speelkleed dierentuin kan u via onderstaande linken online en voordelig bestellen, met GRATIS levering in Nederland en België.

Afmeting 80x120cm

Afmeting 100x150cm

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden